PROMOȚIE !!!

Aveți apartament de vînzare ? "Lara" îl procură !

Dacă doriți să vă vindeți proprietatea, Bursa Imobiliară “Lara” este predispusă să o cumpere în termeni și condiții reciproc avantajoase în cel mai scurt timp posibil. În scopul colaborării operative, Vă rugăm să ne contactați în orice mod convenabil pentru Dvs.: • la oricare dintre numerele de tel: 022-888-888, 069-888-888, 079-888-888, • e-mail: bursa@lara.md • chat de pe site-ul nostru: www.lara.md Sunați acum !

În Comrat se construiește un complex sportiv

22 iun 2020

 Ion Chicu a mers la șantierul de construcție a unui complex sportiv în municipiul Comrat.

Un val uriaș virtual „face ravagii” la Seul

19 iun 2020

 O vizită la malul mării pare un vis în perioada pandemiei, cînd sînt impuse o mulțime de restricții, inclusiv legate de călătorii. În Seul, o companie a reușit să aducă oceanul chiar în mijlocul cartierului Gangman.

Reparația unor pasaje subterane din sectorul Botanica: Cînd va începe renovarea

19 iun 2020

 Lucrările de reparația a subteranelor din capitală continuă. Responsabilii de la primărie negociază cu mai mulți agenți economici, ca aceste subterane să fie reparate din contul lor. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban în cadrul ședinței primăriei capitalei.

Cînd va fi încheiată reparația podului peste rîul Bîc

18 iun 2020

 Ministrul Economiei și Infrastructurii, Sergiu Railean, a întreprins o vizită de lucru la șantierul de construcție a podului peste rîul Bîc și a pasajului peste calea ferată situat pe drumul M1.

Cum un fotograf brazilian a restabili o pădure din 2,7 milioane de copaci în 20 de ani

17 iun 2020

 Te-ai întrebat vreodată cum s-a schimbat locul în care ți-ai petrecut copilăria? S-au schimbat oare străzile familiare după cîteva decenii? Și acum imaginați-vă că loc înecat în verdeață din copilărie s-a transformat într-un peisaj gri în acei 20 de ani în care nu ați fost acolo. Asta se întîmplă din cauza tîierii pădurilor. Și iată ce a făcut un fotograf din Brazilia pentru a restabili pămîntul natal.

În Chișinău sînt mai mult de 25 de zone care trebuie îmbunătățite

16 iun 2020

 În Chișinău sînt mai mult de 25 de zone mari, care este necesar de a fi regîndite, reîmprospătate și îmbunătățite, iar cea mai mare zonă, care stă chiar în nucleul istoric al orașului, este cea de centru.

În 10 localități raioanele vor fi reparate drumurile

15 iun 2020

 10 localități din raioanele Ungheni și Nisporeni vor beneficia de drumuri reabilitate și acces la infrastructura rutieră națională, în cadrul proiectului de reconstrucție a drumului Pîrlița-Bălănești-Seliște (Coridorul 13).

Ceban, în inspecție la șantierul din Parcul Butoiaș: Cum va arăta zona după ce va fi renovată

12 iun 2020

 Peste o lună, Parcul Butoiaș va avea „straie noi”. Cu zone pietonale, mobilier urban nou și o alee modernă, astfel va arată zona verde din nemijlocita apropiere de pe strada Liviu Deleanu.

Cît costă camera în primul hotel din lume placat cu aur

12 iun 2020

 Cel mai luxos hotel din lume își va primi oaspeții la sfîrșitul acestui an. Nu se află în Dubai, ci în Vietnam, mai exact în Hanoi


© 2001-2020. OOO «Lara». Toate drepturile rezervate.