Unde în centrul capitalei va apărea o parcare de 100 de locuri.

02 August 2021
  În centrul capitalei, pe terenul municipalității, unde anterior era amplasată o parcare ilegală, au început lucrările de amenajare a unei parcări publice cu peste 100 de locuri.
 
Este vorba de str. Ismail 27.
 
Potrivit primarului general Ion Ceban, în prezent sînt efectuate lucrări silvotehnice.

„Totodată, a fost decapat un strat de pămînt şi pregătit terenul pentru aşternerea învelişului de pietriş. Ulterior, parcarea va fi asfaltată şi va fi aplicat marcajul rutier.
 
În curînd vor începe lucrările de amenajare şi a parcării de vis-a-vis, din bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt 3, unde la fel vor fi create locuri de parcare. Amenajarea locurilor de parcare este o prioritate pentru municipalitate.

În paralel, identificăm şi alte locaţii atît în centrul oraşului, dar şi în sectoare unde vor mai fi amenajate locuri de parcare pentru automobile”, a declarat acesta.
 
Amintim că în proces de lucru este şi parcarea automată cu 4 nivele care urmează să fie amenajată în centrul capitalei.

Alte două parcări sînt amenajate în preajma parcului La Izvor. Una chiar la intrarea centrală în parc este deja funcțională, alta curînd va fi amenajată și va avea o capacitate de circa 400 de locuri și este amplasată pe strada Ghidighici, în preajma stadioanelor construite în parc.
 
Alte parcări sînt amenajate lîngă parcul Dendrariu, lîngă parcul Alunelul și parcul Sarmizegetusa din sectorul Botanica.

sursa  noi.md

Interesting property

Sale
35 000 €
Sale
65 000 €
Sale
35 000 €
Sale
160 000 €

© 2001-2021. Ltd «Lara». All rights reserved.