Analiza pieţei imobiliare pentru semestrul I a anului 2016

2016-12-21

Introducere

Piaţa imobiliară din mun. Chişinău este încă o "insulă de siguranţă", în contextul unei situaţii care se schimbă rapid în factorii economici şi a altor în Republica Moldova. Într-o situaţie în care mun. Chişinău rămâne un "oraş-stat", în care se roteşte până la 80% sau mai mult din totalul fluxului de numerar din Republica Moldova, şi anume imobiliare, va fi un catalizator în domeniul economic. Interes propriu şi cererea de bunuri imobiliare nu va scădea, se va schimba valoarea bunurilor imobiliare, veniturile, capacitatea financiară a investitorilor, dar cererea nu va cădea niciodată. Prin urmare, experţii noştri nu aşteaptă o reducere semnificativă a numărului de vânzări şi aşteptată stabilizarea situaţiei din acest domeniu.

Read more

New property & Homes For Sale

2016-12-21

New property & Homes For Sale

Read more

Cînd e bine să procuraţi un apartament?

2016-12-13

Oricine, înainte de a cumpăra un apartament, investighează mai întâi piaţa de imobile şi trendul preţurilor. În cazul, cind aveţi nevoie urgent să cumpăraţi, astfel încât să nu plătiţi suplimentar pentru locuinţa dorită. Dacă preţurile urmează un trend de micşorare ar trebui să aşteptaţi în continuare, motivul fiind, plăţi suplimentare pentru locuinţă.

Pentru început, Bursa Imobiliară LARA vă pune la dispoziţie istoria trendului preţurilor pentru apartamente începând cu anul 1995 şi până în prezent.

Read more

Interesting property

Sale
65 000 €

Dubasari, Molovato

  Dubasari

Sale
250 000 €

Dubasari, Molovato

  Dubasari

Sale
250 000 €
Sale
550 000 €
;

© 2001-2021. Ltd «Lara». All rights reserved.