În Chișinău a apărut un complex de joacă pentru copiii cu nevoi speciale

13 octombrie 2021
  Primăria municipiului Chișinău informează că în Parcul „Valea Trandafirilor” a fost amenajat un complex de joacă pentru copii cu necesități speciale din capitală.

Terenul de joacă are căi de acces speciale, elemente accesibile pentru copii, leagăne cu măsuri de siguranță suplimentare, tobogane, poduri fixe, precum și acoperire anti-traumatică.

De asemenea, complexul de joacă are în dotare: zonă de joacă, bare paralele, scaune adaptate pentru necesitățile celor mici, leagăne duble, panouri de joacă ce dezvoltă aparatul locomotor, un echipament de fitness, precum și o masă de șah accesibilă persoanelor ce folosesc scaunul rulant.

Costul lucrărilor este de cca 800 mii lei, iar antreprenorul care a efectuat lucrările de amenajare a fost selectat în bază de concurs.

În prezent, în nemijlocita apropiere, se desfășoară lucrările de amenajare a unui alt grandios complex de joacă pentru copii, care va fi finalizat în curând. Totodată, la solicitarea chișinăuienilor, până la finele anului, în zonă va fi amenajat un teren de volei. Recent au fost amenajate bănci și urne noi pe aleea centrală.

joc

joc 

sursa  noi.md

Proprietate interesantă

Vânzare
65 000 €
Vânzare
160 000 €
Vânzare
65 000 €
Vânzare
160 000 €

© 2001-2022. OOO «Lara». Toate drepturile rezervate.